dinsdag 7 maart 2006

Olivia Goldsmith - The switchVolgens mij nam ik Olivia Goldsmith mee tijdens de laatste boekgrrlsboekenruil, maar zelfs dat weet ik niet zeker. Wel zeker is dat ik hiervan genoten heb tijdens mijn verhuizing. Lekker lichte chicklit-kost maar niet zo onbenullig dat je er hongerig bij blijft :-)

The switch vertelt het verhaal van Sylvie, een vrouw van denk ik begin veertig, wiens kinderen net het huis uit zijn gegaan om te gaan studeren. Zij hoopt dat het huwelijk met haar Bob nu aan een tweede jeugd kan beginnen en bestelt lingerie en een catalogus bij een reisbureau. Helaas heeft Bob het te druk met... jawel: zijn minnares. Blijkt dat die minnares sprekend Sylvie is (maar dan 10 jaar jonger!).

Natuurlijk heeft Bob deze Marla verteld dat hij binnenkort bij zijn vrouw weg zou gaan en dit domme gansje dacht dat hij het meende. Sylvie weet Marla over te halen samen Bob te straffen: ze zullen van leven wisselen en kijken of Bob het doorheeft en natuurlijk hem daarna allebei dumpen. Zo gezegd zo gedaan: na enige kleine chirurgische ingrepen stappen ze elkaars leven in. Maar het gaat niet helemaal als gepland...

Lekker, lekker.

Geen opmerkingen: